Scrisoare EMOȚIONANTĂ trimisă lui Donald Trump de fetița din Alep care își povestea VIAȚA PRINTRE BOMBE! “Iată de ce PACEA este IMPORTANTA pentru toată lumea!”

899
0
DISTRIBUIȚI

O fetita sirianca, devenita celebra pentru postarile sale pe Twitter in timpul asediului asupra orasului Alep, a lansat un apel la ajutor pentru copiii sirieni, intr-o scrisoare deschisa adresata noului presedinte american Donald Trump.

Fac parte dintre copiii sirieni care su suferit din cauza razboiului din Siria“, scrie fetita Bana Al-Abed, evacuata in decembrie din Alep spre Turcia, in scrisoarea transmisa de mama sa postului de radio si citata marti seara de BBC.

Ea ii explica lui Donald Trump ca scoala sa din Alep a fost distrusa de bombardamente si ca prieteni ai sai au murit in urma acestora.

Acum, in Turcia, pot sa ies si sa ma joc. Pot sa merg la scoala, chiar daca nu am facut-o inca. Iata de ce pacea este importanta pentru toata lumea, inclusiv pentru dumneavoastra”, a scris ea.

“Insa milioane de copii sirieni nu sunt ca mine in acest moment si sufera in diferite regiuni ale Siriei. Trebuie sa faceti ceva pentru copiii din Siria, pentru ca ei sunt la fel ca si copiii dumneavoastra si merita sa traiasca in pace, la fel ca voi“, a subliniat Bana Al-Abed.

Dintre cele peste 300.000 de persoane ucise in timpul razboiului care face de sase ani ravagii in Siria, cel putin 15.000 de copii.

Din septembrie pana in decembrie 2016, aceasta fetita a devenit vedeta retelelor sociale, postand pe Twitter, impreuna cu mama sa, despre infernul zilnic din Alep si relatand intamplari de viata emotionante, denuntate ca propaganda de regimul presedintelui Bashar al-Assad.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a primit-o la 21 decembrie, impreuna cu familia sa, dupa ce au fost evacuati.

Turcia, in prezent aliata in Siria a Rusiei si Iranului, cu care a semnat un acord pentru a consolida armistitiul in urma negocierilor de la Astana, gazduieste circa 2,7 milioane de refugiati sirieni.

Noua administratie americana a lui Donald Trump s-a declarat deschisa cooperarii cu Rusia in Siria, impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic (SI).

loading...
SURSĂstirileprotv.ro
DISTRIBUIȚI