Se SCHIMBĂ VREMEA! Directorul ANM a făcut anunțul în ceea ce privește NINSORILE! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion!

373
0
DISTRIBUIȚI

Potrivit directorului ANM (Agenției Naționale de Meteorologie), va fi o iarna cu viscole și episoade de ger. Cele mai scăzute valori termice  vor cobori și la -30 de grade.

Nu se știe încă dacă vom avea sau nu zăpadă de sărbători. Este cunoscut faptul că prognozele pe termen mediu și lung nu sunt exacte, dat fiind faptul că circulația maselor de aer se poate schimba.
„E greu sa spunem. Cu zece zile înainte, vom spune daca vom avea zăpadă. În 2014, pe 24 decembrie aveam peste 20 de grade, pe 25 deja se schimbase vremea, iar pe 29 cod roșu de viscol. Pe măsura ce ne apropiem, în noiembrie vom actualiza informațiile pentru iarna, când ne apropiem vom putea spune unde vom avea zăpadă”, a spus Elena Mateescu la Antena3.
Vremea se răcește la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori.

loading...

In decembrie precipitații abundente vor fi in centru, est, sud-est si posibile ninsori in nord, centru si la munte. Vor fi și nopți geroase in nord si in centru.

Vreme rece si ninsori in nord si in centru se vor constata in luna ianuarie. Meteorologii vorbesc de două episoade posibile de viscol, perioade cu ger, minime de -20 spre -30 grade.

loading...
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI