SHOW în Parlament marca Traian Băsescu! Ce a spus despre desemnarea lui Mihai Tudose în funcția de Premier! “Propun ANCHETAREA…”

583
0
DISTRIBUIȚI

Senatorul PMP, Traian Băsescu, a avut trei propuneri pe care le-a făcut de la tribuna plenului reunit de miercuri al Parlamentului cu privire la suplimentarea subiectelor de investigat de către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009.

„Având în vedere că Parchetul General a constatat legalitatea acestor alegeri vă propun ca în proiectul de hotărâre care va fi votat să mai adăugăm trei puncte pentru a da sens acestei comisii şi vă rog să supuneţi la vot cele trei propuneri pe care le fac. Prima este să anchetăm corectitudinea alegerii lui Alexandru Ioan ca domn al Principatelor Române în 1859. A doua propunere este să anchetăm corectitudinea alegerilor prezidenţiale din 2014 în Diaspora. A treia propunere pe care v-o fac este ca această comisie să îşi asume şi anchetarea corectitudinea alegerii de către preşedintelui Iohannis a domnului Mihai Tudose ca prim ministru desemnat, având în vedere că nu corespunde portretului robot anunţat de către preşedinte anterior desemnării.

loading...

Înţeleg că domnul Tudose a plagiat şi cred că ar trebui să punem un al treilea punct legat de desemnarea pe care a făcut-o preşedintele Iohannis”, a spus Băsescu.

Pe ordinea de zi a şedinţei comune a Senatului și Camerei Deputaților este inclusă solicitarea ca şedinţele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 să se desfăşoare în perioada 1 iulie – 1 septembrie.

loading...
SURSĂstiripesurse.ro
DISTRIBUIȚI