ȘOC! Salariile bugetarilor NU se mai MAJOREAZĂ! Scuza PERFECTĂ a lui Liviu Dragnea prezentată în direct la TV!

1596
1
DISTRIBUIȚI

PSD în frunte cu Liviu Dragnea au jucat cartea populismului în dorința de a cumpăra o parte din români atât cât le trebuie să schimbe legile anti-justiției.
Au promis măriri de salarii pe care nici sindicatele nu le cred ajungându-se la situația ca sindicatele să ceară demisia ministrului Muncii pentru secretomanie. De ce secretomanie? Pentru că totul a fost un joc de imagine, nimic serios.

Liviu Dragnea a declarat că României i se pregătește ceva „groaznic”: suspendarea fondurilor europene pentru deficit excesiv! De ce va avea România deficit excesiv? Pentru că Liviu Dragnea vrea să mărească fără nicio logică salariile bugetarilor!

loading...

Liviu Dragnea la Antena 3 potrivit stiripesurse.ro: ”E un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru, pentru a genera, în Comisia Europeană, ceva nemaipomenit, nemaiauzit. Comisia să nu aștepte sfârșitul anului și să declanșeze procedura de deficit excesiv. Ăsta e planul, e un plan complex, cu care o să ne batem. Se poate ajunge la blocarea fondurilor europene. Dacă îl continuă, o să discutăm și mai deschis. Și mă refer la cel mai înalt nivel, nu la nivelul 2 sau 3.”

În traducere liberă pentru bugetari: Liviu Dragnea știa că dacă va mări salariile vom depăși 3% din PIB deficit și vom fi sancționați de Uniunea Europeană cu suspendarea fondurilor europene. Cine a votat în Parlament această pedeapsă? Toate partidele în frunte cu PSD.

Este pentru prima dată când un lider politic aduce în discuție suspendarea fondurilor europene ca sancțiune. Partidele de opoziție nu au avut curaj să spună așa ceva.

loading...
SURSĂromani-buni.info
DISTRIBUIȚI