SOCANT! De data asta cu siguranta NU MAI SCAPAM! Nu are cum sa fie coincidenta! SFARSITUL LUMII prezis DE DOUA ORI!

3600
0
DISTRIBUIȚI

„Pai daca pana acum am scapat noi cum am scapat, de data asta nu ne mai scapa nimeni. Avem anuntate si prezise DOUA NOI APOCALIPSE! Una in 2016, iar cea de-a doua prin vara lui 2017.

Pana aici, nimic iesit din comun, nu?…ca doar am mai avut preziceri de Apocalipsa cu carul, dar parca asteptam de trecea data in care era prezisa o Apocalipsa si pe urma aparea o alta noua. Ei bine, nu! De data asta avem doua din prima. Problema este urmatoarea: ce ne facem noi cu Apocalipsa din 2017 daca o sa murim cu totii in 2016? Sau poate la prima Apocalipsa nu murim chiar toti, ca doar ati vazut ca unele natii nu pier asa de pe o zi pe alta, ba mai mult se si inmultesc intr-un ritm alert. Putem vedea asta chiar si pe meleagurile mioritice.

Dar sa nu ne mai lungim prea mult caci poate mai vine vreo apocalipsa neanuntata si ne prinde asa, cu articolul neterminat. 😀

Prima, dupa cum puteti vedea in titlul de mai jos, vine pe 30 septembrie 2016!”

1. Sfârşitul lumii vine la început de weekend, pe 30 septembrie.

„Luna Neagră” anunţată de astrologi agită spiritele şi creează noi teorii ale conspiraţiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aducând drept dovezi versete din Evangheliile după Apostolii Luca şi Matei.

Vineri, 30 septembrie a.c., va avea loc fenomenul „Luna Neagră”, pe care mulţi îl asociază cu venirea Apocalipsei. Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut. Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi din Univers, ce vor avea loc în această lună.

Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc”, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră”, îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău, scrie express.co.uk.

Atunci când fenomenul dublu face trimitere la citatul din Biblie, lectura poate deveni terifiantă pentru cei care cred în teoria consipiraţiei. Potrivit site-ului „Signs Of The End Times/ Semne ale sfârşitului“, Evanghelia după Matei, capitolul 24:29, spune: „Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui“.

„A doua Apocalipsa, o sa vina prin vara lui 2017! Deci daca vreti sa va prinda bronzati ar fi cazul sa va cumparati bilete prin tarile exotice caci este posibil ca la noi in tara sa nu aveti timp, ba chiar mai mult sa va prinda si in slip pe malul marii! Ce sa ii faci…cea de-a doua nu are o data fixa!”

2. Sfarsitul lumii este anuntat pentru vara lui 2017

O nouă profeție apocaliptică a devenit virală pe rețelele de socializare: SFÂRȘITUL LUMII este anunțat pentru vara anului 2017, când o eclipsă totală de soare se suprapune peste împlinirea unei generații biblice – 70 de ani de la nașterea statului Israel.

Apocalipsa 2017 a fost anunțată de un grup creștin care deține site-ul web Unsealed, scrie publicația britanică Express.

Cei care au făcut anunțul înfricoșător au pus cap la cap mai multe informații divergente: o eclipsă solară majoră, cuvinte din Apocalipsa lui Ioan, împlinirea a 70 de ani de când s-a creat statul Israel în 1947, precum și predicțiile unui rabin din secolul 20.

Eclipsa solară va cuprinde 12 state din SUA în data de 21 august 2017 și va fi vizibilă parțial și din Europa, mai precis din Marea Britanie, Spania, Italia.

Întunericul care se va lăsa în timpul zilei este cel al sfârșitului, după cum se spune în cartea Apocalipsei, cred susținătorii teoriei conspiraționiste.

Aceștia sunt convinși că împlinirea unei „generații biblice” de 70 de ani pentru Israel are un impact major asupra umanității.

Grupul Unsealed aduce ca argument și teoriile lui Rabbi Judah Ben Samuel, care ar fi indicat anul 2017 ca sfârșit al timpurilor.

„Acum, nu stiu, va las pe voi sa va decideti in care din cele doua vreti sa muriti ca altele nu stiu sa mai vina! Aveti grija sa nu le pierdeti! Nici nu stiti ce ratati!”

Acesta este un pamflet si va rugam sa il tratati ca atare!

loading...
DISTRIBUIȚI