Şoferul prinţesei Diana, implicat în accidentul mortal, A RUPT TĂCEREA după 20 de ani! DECLARAȚII ULUITOARE despre drama de la Paris!

735
0
DISTRIBUIȚI

La 20 de ani după moartea prințesei Diana, fostul șofer al acestei a șocat, atunci când a vorbit despre moartea acesteia: “Genele și părul ei se mișcau”.

Colin Tebbut a zburat la Paris la câteva ore după decesul prințesei: “Erau oameni care se uitau de pe un acoperiș. A fost foarte dificil și emoționant să o vezi pe Diana într-un pat și nu la morgă.

Atunci când am întors genele și părul prințesei, ele s-au mișcat, iar asta m-a șocat. Am fost nevoit să plec, dar m-am gândit mereu la asta”.

Mulți oameni susțin că Prințesa Diana nu se odihnește în mausoleul aflat în proprietatea familiei sale, ci într-o biserică din Northamptonshire.

Fostul șofer al prințesei Diana spune despre aceasta că a fost un om special: “Aveam un simț al umorului extraordinar și nu am avut niciun conflict în doi ani de zile. Până să moară, ea lăsa impresia că are o viața bună și că este fericită”.

loading...

Prinţesa Diana a Marii Britanii, şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident la Paris, în Franţa. Limuzina în care se afla s-a făcut zob într-un pasaj din cauza paparazzilor care urmăreau maşina şi care l-au făcut pe şofer să piardă controlul autoturismului.

John Morgan, un celebru autor australian, a lansat recent pe piaţă o carte scrisă de el după ce ar fi avut discuţii de taină cu anchetatorii implicaţi în dosarul tragediei. Conform scriitorului, aceştia i-ar fi confirmat că în spatele morţii lui Lady Di ar fi stat familia regală britanică, care considera că prinţesa ducea o viaţă scandaloasă.
“După accident, la faţa locului au venit imediat ambulanţele, dar nu au plecat cu victimele, ci a mai durat o oră şi 43 de minute până când s-au urnit. În fapt, pe Diana au omorât-o în ambulanţă, când au văzut că nu avea răni grave”, scrie Morgan în cartea sa, care deja a scandalizat întreaga lume. Familia regală britanică a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

loading...
SURSĂdigisport.ro
DISTRIBUIȚI