SURPRIZĂ! O nouă VEDETĂ se va ALĂTURA show-ului “Românii au Talent!”! Iată despre CINE este vorba!

550
0
DISTRIBUIȚI

Echipa Românii au talent a crescut cu încă un om. Un cunoscut cântăreț va avea un rol foarte important în sânul emisiunii.

Se pare că acesta a și plecat cu caravana prin țară, împreună cu echipa de producție. Vedeta se va ocupa de identificarea talentului muzical al concurenților care s-au înscris la preselecții. Este vorba despe Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Potrivit Libertatea, Cornel va gestiona partea muzicală a show-ului, contribuind cu păreri avizate în ceea ce privește selectarea concurenților cu talent muzical.

loading...

”Este una dintre cele mai mari realizări ale mele să fiu în echipa Românii au Talent, pentru că este un concept în care cred, este un program pe care l-am urmărit cu sufletul la gură în toate cele șapte sezoane de până acum.

Am intrat cu sufletul deschis într-o echipă cu care îmi place să lucrez, pentru că mă provoacă să văd dincolo de prejudecăți, dincolo de limite.”, a spus, încântat, Cornel Ilie.

De asemenea, Bogdan Bolohan, coregraful show-ului, se va ocupa și el de selectarea concurenților cu talent la dans sau coregrafie și vine de fiecare dată cu observații relevante în acest sens.

loading...
SURSĂbugetul.ro
DISTRIBUIȚI