ULTIMUL BILANȚ al atentatului TERORIST de la Kabul este ÎNFIORĂTOR! Numărul victimelor se așteaptă să CREASCĂ în continuare!

714
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 31 mai, a avut loc o explozie puternică în cartierul diplomatic din Kabul, Afganistan, în apropierea ambasadelor și a palatului prezidențial.

Numărul victimelor crește de la minut la minut. Au fost anunțați 80 de morți și 350 de răniți. Printre răniți se află și doi diplomați japonezi. Autoritățile afgane se așteaptă ca numărul victimelor să crească.

Acest nou bilanţ făcut public de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Waheed Majroh, a fost confirmat de alţi oficiali guvernamentali.

Dată fiind amploarea dezastrului, Ministerul de Interne afgan a lansat un apel către populaţie la donare de sânge în spitale.

Ambasadele Franţei şi Germaniei au suferit “pagube materiale” în urma atentatului cu un vehicul capcană, a declarat ministrul francez al afacerilor europene Marielle de Sarnez, citat de AFP şi Reuters.

“Există pagube materiale la ambasada Franţei, există de asemenea pagube materiale la ambasada Germaniei”, a declarat ea la postul de radio Europe 1, adăugând că “nu are alte informaţii deocamdată cu privire la personalul” francez.

loading...
SURSĂantena3.ro
DISTRIBUIȚI