ULUITOR! Reușita EXCEPȚIONALĂ a acestui român pe care „conducerea” și presa din România au ASCUNS-O!

1464
0
DISTRIBUIȚI
Asta da Român! Nu conducatorii si tradatorii de neam de dupa revolutie, carora le tremura scaunul sub fund, din cauza ca, daca se supara UDMR, scaunul lor se prabuseste.

Anton Lixandroiu, cetatean american si roman, a obtinut dupa ani de procese, ca Ungaria sa-si ceara scuze pentru HOLOCAUSTUL savarsit asupra romanilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus initial ca:
” …nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului International dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal… ”

Dupa acest raspuns imbecil şi aiuritor, Anton Lixandroiu s-a adresat ONU, cerînd ca toti criminalii judecati la sfarsitul celui de al 2-lea Razboi Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, sa fie reabilitati, deoarece acestia au facut crime inainte de infiintarea Tribunalului International.

Raspunsul si rezultatul bomba, a fost ca UNGARIA SI-A CERUT IERTARE IN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI.
O premiera!

“Le datorăm scuze victimelor pentru că statul ungar a fost vinovat pentru Holocaust. În primul rând, pentru că nu a reușit să-și protejeze cetățenii săi și, în al doilea rând, pentru că a ajutat și a furnizat resurse financiare pentru comiterea unei crime în masă”, a declarat ambasadorul ungar la ONU, Csaba Korosi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul organizaţiei din New York. “Instituțiile statului ungar de la acea vreme au fost responsabile pentru Holocaust. Scuzele exprimate astăzi de statul ungar trebuie să devină parte a memoriei și identității naționale”.

In Romania stirea a fost lasata deoparte. Sa nu se supere UDMR-ul. Să nu deranjeze stabilitatea unei guvernări măiestre şi dolce far niente dintr-o presă aservită şi obedientă.

DISTRIBUIȚI, sa afle toata Romania ce a facut acest roman pentru tara lui…in timp ce politicienii nostri sunt „ocupati” sa vada care dintre ei acapareaza mai multa putere!

FELICITARI ANTON LIXANDROIU!

loading...
SURSĂccplus.ro
DISTRIBUIȚI