Un NOU SCANDAL IMENS se abate asupra Kaufland după cel din Odorheiul Secuiesc! Ouă VOPSITE și cu data de valabilitate SCHIMBATĂ!

348
0
DISTRIBUIȚI

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

Boghiu Florentina, o femeie din Piatra Neamț, a fost de-a dreptul îngrozită de ce a putut să constate după ce a cumpărat ouă de la cel mai cunoscut supermarket din România. Aceasta a postat un filmuleț, pe contul său de Facebook, în care a arătat lumii întregi cum suntem înșelați pe față. După scandalul din Odorheiul Secuiesc, deasupra gigantului Kaufland se așterne din nou un nor negru.

Femeia a luat vopseaua de la suprafața oului pentru a demonstra ce metodă folosesc cei de la Kaufland. Se pare că ouăle sut revopsite pentru a acoperi vechiul termen de valabilitate.

 

„Uitați ce surpriză „frumoasă” am avut în aceasta dimineață… ouă expirate, vopsite din nou și schimbată data de valabilitate. Așa ne îmblonăvim și nu știm de unde”, a scris femeia pe Facebook.

loading...

Uitati ce surpriza"frumoasa"am avut in aceasta dimineata…oua expirate,vopsite din nou si schimbata data de valabilitate.Sunt cumparate de la #Kaufland Asa ne imbolnavim si nu stim de unde

Posted by Boghiu Florentina on 16 Septembrie 2017

În imagini se vede foarte clar faptul că data anterioară a fost acoperită cu vopsea, ouăle fiind inscripționate cu un alt termen de valabilitate. Videoclipul s-a răspândit instantaneu pe rețelele de socializare, cazul ajungând să fie foarte cunoscut.

Până acum, reprezentanții supermarketului nu au avut nicio reacție referitoare la publicarea acestui material și la acuzațiile aduse de femeie.

loading...
SURSĂbugetul.ro
DISTRIBUIȚI