Un prezentator TV ii ataca dur pe romanii care muncesc peste hotare!

1454
0
DISTRIBUIȚI

Incredibil prezentatorul TV, ataca dur pe toti romanii din strainatate, chiar umilindui pe acestia cu vorbele sale foarte dure si jignitoare. Prezentatorul nu este nimeni altul decat Mircea Badea. Acesta avand urmatoarele declaratii:

  • „Avand in vedere ca sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, ma gandesc daca cei care spun ca si-au luat tara inapoi nu platesc si impozite sau si-au luat tara inapoi pe banii altora (…) Ca daca ti-ai luat tara inapoi pe banii altora nu prea e in regula zic eu. Sa mai spui ca ti-ai luat tara inapoi taci dracu din gura, zic eu (…) Nu platesc niciun impozit in Romania dar au senzatia ca daca trimit bani si cumpara biscuiti de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetatenesc”, a declarat Mircea Badea de la Antena 3
  • „Daca eu produc la Tecuci 100 de lei si unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenta intre cele doua sute de lei? Raspuns: niciuna (…) Pentru ca acea suta de lei nu exista si ea atunci nu a fost produsa caci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nici o diferenta”, a mai spus Mircea Badea, citat de pe paginadepolitica.ro.

Potrivit stiri-virale.com, Mircea Badea a reluat subiectul si pe pagina sa de socializare: „Sunt un erou. Ii trimit bani lui mama in tara. Doresc sa fiu pupat in fund si divinizat pentru ca-i trimit bani lui maaamaaa. P.S. Hai siktir!”

loading...
DISTRIBUIȚI