Un primar din România a găsit SOLUȚIA IDEALĂ pentru deszăpezirea comunei! Ce a făcut acesta încat a fost LĂUDAT de întreaga comunitate!

841
0
DISTRIBUIȚI

Decizie fără precedent luată de către un primar din județul Neamț. Încă de luni, 9 ianuarie, Săbărel Roșu, primarul localității Icușești, a anunțat pe Facebook că toți cei care sunt acum pe lista de ajutor social, dar nu trec la treabă, adică nu deszăpesesc fiecare cel puțin trei gospodării unde locuiesc oameni în vârstă, vor fi scoși de la ajutorul social.

”Cei ce beneficiază de ajutor social sunt obligați să dezăpezească trei gospodării de bătrini, altfel nu vor fi trecuti la plată. Vor veni cu nume și prenume unde au efectuat orele. De asemenea, le va.duce lemme de foc, apă, medicamente de la farmacie. Cine nu face va fi suspendat. Atenție, nu glumesc! Trebuie să ajutăm la muncă!”, a scris primarul neamțean pe Facebook.

Anunțul făcut nu este însă singra măsură luată de Săbărel Roșu în această perioadă când localitatea pe care o conduce este acoperită de nămeți. Edilul îi ține la curent pe locuitorii comunei cu toate acțiunile de deszăpezite, care sunt cazurile speciale unde întreaga comunitate poate da o mână de ajutor.

Acțiunile primarului din Neamț au fost repede preluate atât de presa locală, cât și de oameni simpli care au distribuit acțiunile lui Săbărel Roșu ca un exemplu de urmat pentru toți primarii din România.

“Felicitari d.le Promar,un om gospodar asa cum ar trebui sa fie toti primarii. Dar restul nu fac asa ceva pentru ca se folosesc de ajutatii sociali in campaniile electorale (dau votul acolo unde spune primarul ) 😡”, este unul dintre comentariile oamenilor.

 

loading...
DISTRIBUIȚI