„Va asteptam sa va alaturati noua”! Zeci de romani care lucreaza in Marea Britanie s-au fotografiat cu steaguri tricolore in portul Dover, in drumul lor de intoarcere catre Romania.

1159
0
DISTRIBUIȚI

Zeci de romani care lucreaza in Marea Britanie s-au fotografiat cu steaguri tricolore in portul Dover, in drumul lor de intoarcere catre Romania.

„Va asteptam sa va alaturati noua”, este mesajul acestora. Ei se intorc in tara pentru a participa la mitingul din 10 august din Piata Victoriei.

Cu fiecare km mai aproape si mai multi , va asteptam pe toti sa va alaturati noua , sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru al tuturor 🇷🇴🇬🇧🇪🇺 deja ne simtim in Romania

Publicată de Mario Mocan pe Marţi, 7 August 2018

Intre timp, Antena 3 a demarat o noua campanie de intoxicare menita sa compromita mitingul din 10 august. Postul condamnatului Voiculescu l-a intervievat pe un pretins protestatar #Rezist, Ovidiu Grosu, care a spus ca in Piata Victoriei vor fi „flacari, fum si sange”.

„Eu am organizat miscarea cu diaspora, insa nu am vrut sa ies in evidenta pentru ca mi-am dat seama ca voi fi atacat si am conceput aceasta actiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni sa ne faca bine, binele ni-l facem noi. Flacari, fum si sange pe strazi – nu exista alta varianta”, a declarat Grosu pentru Antena 3.

„Trag acum un semnal de alarma, un avertisment catre fortele de ordine: oricine va incerca sa reprime aceste manifestari, va fi judecat de Tribunalul Penal International, pentru ca avem drept inclusiv sa ucidem in aceste conditii (…) Daca jandarmul imi pune bastonul in gat sau pistolul in cap eu am dreptul sa-i iau viata”, a mai spus Grosu.

loading...
DISTRIBUIȚI