“Vei REGRETA următorii 4 ani!” AMENINȚAREA hacker-ilor de la Anonymous pentru perședintele Statelor Unite, Donald Trump!

943
0
DISTRIBUIȚI

Donald Trump a fost ameninţat de Anonymous pe Twitter, care l-a acuzat că ar avea legături cu crima organizată şi i-a spus că va regreta următorii 4 ani.

Într-o serie de tweet-uri trimise de pe YourAnonCentral, preşedintele ales al SUA a fost ameninţat că îşi va regreta mandatul. “Nu mai trăim vremurile din anii ’80, informaţiile nu dispar, totul este acolo. Vei regreta următorii 4 ani”, potrivit B1.

De asemenea, Trump a mai fost acuzat că ar avea “legături financiare şi personale cu mafioţii ruşi, traficanţii de copii şi spălătorii de bani”.

“Eşti implicat în nişte grupuri foarte periculoase. Roy Cohen şi tatăl tău nu mai sunt aici să te protejeze”, a scris grupul de hackeri, făcând referire la prietenia cu avocatul Roy Cohn, care l-a reprezentat pe Trump în anii ’70, când a fost acuzat de încălcarea legii.

Postările puse de Anonymous au venit ca răspuns la postarea lui Trump în care l-a atacat pe directorul CIA, John Brennan, acuzându-l că ar împrăştia ştiri false.

loading...
DISTRIBUIȚI