Veste TRAGICĂ! Denisa Manelista A MURIT! Artista A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ în această dimineață! Familia a CONFIRMAT!

790
0
DISTRIBUIȚI

Surse din apropierea familiei Denisei au informat că tânăra a pierdut bătălia cu viaţa, decedând în locuinţa ei din Bucureşti în dimineaţa zilei de astăzi, 23 iulie 2017.

Trecerea în neființă a iubitei cântărețe a fost confirmată de familie. Denisa a murit, în această dimineață, la ora 04:30, la ea acasă, după 5 luni de suferință cruntă.

De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava.

“Denisa Manelista” a murit! Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care au tinut-o sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante.

loading...

Fata apreciata in lumea muzicii lautarsti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

“Denisa Manelista” a murit! Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital. Se pare ca acolo ea se simtea in siguranta, dar si mult mai linistita.

“Cantareara ar fi acuzat dureri mari si ii era si foarte rau! Nu mai putea sa inghita nici medicamentele date de doctori si, din acest motiv, a fost chemata o ambulanta acasa! La fata locului, cadrele specializate i-au facut cateva investigatii elementare si i-ar fi dat un calmant!”, au dezvaluit apropiati ai frumoasei artiste in momentele in care Denisa era internata in spital.

loading...
SURSĂantena3.ro
DISTRIBUIȚI