VESTE TRISTĂ despre Denisa Manelista! Medicii au făcut ANUNȚUL DUREROS! Mama cântăreței este în STARE DE ȘOC și PLÂNGE FĂRĂ OPRIRE!

9950
0
DISTRIBUIȚI

Veste tristă despre Denisa Manelista. Mama cântăreței este în stare de șoc și plânge fără oprire. Artista a fost găsită inconștientă de mama ei, în blocul din Berceni, miercuri seara, iar joi a fost preluată de urgenţă de o ambulanţă SMURD.

Starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Zilele trecute, artista a fost găsită în stare de inconştienţă de mama ei. Când a intrat în cameră, femeia a găsit-o pe Denisa întinsă pe pat, inertă. Speriată şi îngrozită a făcut tot posibilul pentru a o trezi. În disperare de cauză, mama Denisei a cerut ajutorul medicilor. Se pare că vedeta a fost stabilizată după mai bine de o oră. Medicii i-au explicat apoi mamei că aceste crize sunt, din păcate, de aşteptat şi că Denisa este în pericol.

Problemele par să fie din ce în ce mai grave pentru Denisa Manelista. Cântăreaţa a fost mutată la o clinică privată. Medicii sunt îngrijoraţi de starea ei de sănătate.

După ce, de-a lungul ultimelor săptămâni, starea de sănătate a Denisei Manelista părea că se îmbunătățește, medicii au ajuns, din păcate, la o concluzie dură. Cântăreaţa nu se simte deloc bine. Familia cântăreței a internat-o pe vedetă la o clinică privată din Capitală, aceeași la serviciile căreia au apelat de când a început coșmarul.

Mama ei, Geta, este în stare de şoc. Femeia a fost fotografiată în balconul apartamentului fiicei sale. Distrusă de durere, femeia plânge în palme. Lângă ea este o altă rudă care pare copleşită de durere. Înainte de a intra în casă, mama cântăreţei şi-a şters lacrimile pentru ca Denisa să nu o vadă în această stare, lucru care ar fi afectat-o cu siguranţă.

Potrivit unor surse medicale, Denisa Manelista nu ar mai avea nicio şansă de supravieţuire, iar tratamentul pe care l-a urmat la domiciliu nu a dat rezultate în ultimele zile.

“Un echipaj SMURD a ajuns la blocul din Berceni. Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital. Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi. În schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur şi simplu, horror”, a povestit un apropiat al Denisei.

Surse din preajma artistei susțin chiar că o parte din vina deteriorării stării ei de sănătate o poartă tocmai tratamentul naturist care ar fi trebuit să o salveze și care ar fi ajuns să-i hrănească tocmai boala.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

loading...
SURSĂromaniatv.net
DISTRIBUIȚI