Zi NEAGRĂ în sportul românesc! “Uriașul din Carpați” a ÎNCETAT DIN VIAȚĂ în urmă cu puțin timp!

694
0
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Gușet a murit în noaptea de duminică spre luni. Multiplul recordman național și balcanic la aruncarea greutății avea doar 49 de ani și fusese internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce joia trecută a suferit o disecție a aortei în urmă cu patru zile.

UPDATE, ora 11.40. Înmormântarea lui Gheorghe Gușet va avea loc miercuri, 14 iunie, la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din Zalău. Informația a fost oferită tot de soția sa, Lorena Boberschi, cea care a anunțat și decesul sportivului, pe pagina ei de Facebook.

Atletul care a bătut record după record la toate categoriile de vârstă la aruncarea greutății s-a simțit rău în urmă cu patru zile, la masa de prânz, iar medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Decesul marelui sportiv a fost anunțat de soția sa. ”Gheorghe Călin Guşet a murit. Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viaţa. Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îţi mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuţi împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu şi am fost până în ultimul moment al vieţii tale. Tu mi-ai promis înainte de operaţie că te întorci la mine. E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt. Te iubesc aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva şi nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!! Drum lin dragostea mea. Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieţii mele”, a scris Lorena Boberschi pe Facebook.

loading...

În cursul zilei de joi, în timp ce se afla la masă cu Lorena Boberschi – partenera sa de viaţă, cea care i-a fost şi antrenor când era sportiv, Gheorghe Guşet a început să se simtă rău şi s-a albit la faţă. Automat, au fost făcute câteva manevre de resuscitare, după care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Zalău, unde a fost diagnosticat cu disecţie de aortă şi transferat de urgenţă la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

În cursul nopţii, undeva în jurul orei 4.00, Guşet a suferit o intervenţie chirurgicală complexă ce poate dura chiar până la 12 ore, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa reuşitei operaţiei!?

”Nu îmi vine să cred. Marţi dimineaţa, când am avut şedinţă la club cu toţi antrenorii, Guşet era bine dispus, am discutat cu el şi nu era nicio problemă”, spune Silviu Mureşan, directorul Clubului Sportiv Municipal din Zalău.

loading...
DISTRIBUIȚI